Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Compass
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ SEBAGO
Γιορτάζοντας τις ρίζες μας στη Νέα Αγγλία
& Πρωταγωνιστώντας στην χειροποίητη υπόδηση
Down Arrow
1
70+ ΧΡΟΝΙΑ SEBAGO
Down Arrow
Sebago 70th anniversary Edition
Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε την 70η μας επέτειο. Από την αρχή η φιλοσοφία μας ήταν απλή... να κατασκευάζουμε υποδήματα για ανθρώπους, για αυτό που είναι και για τον τρόπο ζωής τους. Ο σεβασμός μας για τη χειροτεχνία υποδημάτων που μας χαρακτηρίζει, ήταν η πηγή έμπνευσης στο ταξίδι αυτό των 70 χρόνων.
Sebago 70th Anniversary Edition Docksides
Για να το γιορτάσουμε τα 70 χρόνια μας δημιουργήσαμε μια ειδική συλλογή limited edition Docksides που για να ξεχωρίζει βάλαμε την χαρακτηριστική σημαία Sebago στο χρώμα της πλατίνας.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
2
ΙΔΡΥΣΗ
1946
Down Arrow
Η Sebago-Moc ιδρύθηκε το 1946 και γεννήθηκε από την ανάγκη των καταναλωτών για ποιοτικά, casual υποδήματα. Ένας ιδιοκτήτης πέντε ανεξάρτητων καταστημάτων υποδημάτων στο Maine Η.Π.Α., ήταν αποφασισμένος να έχει τα καταστήματά του γεμάτα εμπόρευμα. Έτσι, με το γνήσιο πνεύμα της Νέας Αγγλίας σύναψε συνεργασία με δύο τοπικούς επιχειρηματίες και δημιούργησαν ένα εργοστάσιο χειροποίητης υπόδησης.
Founders
Από αριστερά προς τα δεξιά: Mayor Libby, Gus Albert, Dan Wellehan, Sr., John Marshall, Sr., Pat McConnell και Willie Beaudoin
Shoe Form
Το πρώτο παπούτσι που κατασκεύασαν, το κλασσικό Sebago loafer κατασκευάζεται σήμερα με τον ίδιο τρόπο όπως και τότε… χειροποίητα με εξαιρετική δεξιοτεχνία.
3
Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ
ΟΝΟΜΑΤΟΣ
Down Arrow
Η Νέα Αγγλία είναι ένας τόπος ο οποίος βρίσκεται κοντά σε νερό, και οι κάτοικοί του διαρκώς το αναζητούν για αναψυχή, θαλάσσια σπορ, και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Δε θα ήταν λοιπόν δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι οι ιδρυτές μας στράφηκαν σε μια λίμνη για το όνομα της εταιρείας. Αυτή ήταν η λίμνη Sebago, ένα μεγάλο και επιβλητικό σώμα νερού στο Νότιο Maine. Sebago σημαίνει “μεγάλη έκταση νερού” η λίμνη ονομάσθηκε έτσι από την τοπική ινδιάνικη φυλή Αμπενάκι.
Η εταιρεία Sebago Moc.
Legacy Logo
4
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ
ΤΕΧΝΗ
Down Arrow
cutting handsewn the sole
Από την αρχή η φιλοσοφία μας ήταν απλή... να κατασκευάζουμε υποδήματα για ανθρώπους, για αυτό που είναι και τον τρόπο ζωής τους. Η σημασία της χειροτεχνίας και ο σεβασμός μας προς αυτή την τέχνη μας χαρακτηρίζει πάντα και ήταν οδηγός μας στην δημιουργία του πιο εμβληματικού στυλ χειροποίητων υποδημάτων.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΑΣ
5
ΑΓΑΠΗΤΑ ΣΕ
ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ
Down Arrow
American Flag
Αφού εδραιωθήκαμε στις ΗΠΑ, κοιτάξαμε τις προοπτικές μας στο εξωτερικό και έτσι αρχίσαμε να πουλάμε και σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης. Ωστόσο διαπιστώσαμε τις εξαιρετικές προοπτικές μας, όταν το 1964 ο κος Francisco Gaudier αγόρασε ένα ζευγάρι κλασσικών κολλεγιακών loafer στην Ελβετία. Είχε εντυπωσιασθεί τόσο πολύ με την ποιότητά τους που επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Sebago στο Maine, ΗΠΑ.
Maine
Maine
Switzerland
Ελβετία
path
Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία, και η εταιρεία άρχισε να πουλά Sebago σε όλη την Ευρώπη. Το υψηλό επίπεδο χειροτεχνίας και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κέρδισαν τις καρδιές πολλών Ευρωπαίων. Μερικά χρόνια αργότερα, τα Docksides και η πολύχρωμη εκδοχή τους τα Spinnaker έγιναν απαραίτητο αξεσουάρ των παραθεριστών της Νοτίου Γαλλίας. Σήμερα έχουμε παρουσία σε 120 χώρες σε ολόκληρο το κόσμο.
6
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ
Down Arrow
Επειδή οι ρίζες μας βρίσκονται κοντά στη λίμνη Sebago στο Maine, και ξεκινήσαμε τα Docksides, η ιστιοπλοΐα ήταν πάντα κομμάτι μας. Στο πέρασμα των χρόνων η Sebago υπήρξε χορηγός των Celebrity Regatta, Newport to Bermuda, το Κύπελλο των ΗΠΑ, και είχε τον τιμητικό τίτλο του επίσημου προμηθευτή ιστιοπλοϊκών υποδημάτων για την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Η ιστιοπλοΐα είναι κομμάτι της κληρονομιάς μας και του DNA μας...Όταν βρισκόμαστε σε κατάστρωμα αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας.
7
ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ
ΑΓΑΠΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Down Arrow
Docksides
Οι φανατικοί ιστιοπλόοι που διοικούσαν τη δεκαετία του 60 την Sebago, ήθελαν να κατασκευάσουν ένα λειτουργικό, δερμάτινο υπόδημα για ιστιοπλοΐα. Τα Docksides ξεκίνησαν το 1970 για να καλύψουν την ανάγκη αυτή, και εξελίχθησαν σε εμβληματικό στυλ. Ακόμα και σήμερα κατασκευάζονται στο χέρι με τον ίδιο τρόπο αλλά καινούργια υλικά και χρώματα εξέλιξαν τα Docksides σε ένα casual υπόδημα για όλη την ώρα.
Αγοράστε Docksides