Η ΤΕΧΝΗ ΜΑΣ

craft
Η ΤΕΧΝΗ ΜΑΣ
Δείτε πως κατασκευάζουμε με υπερηφάνεια
τα ιστορικά μας παπούτσια,
χρησιμοποιώντας τα καλύτερα δέρματα και υλικά.
Δείτε το
Down Arrow
Η σημασία της χειροποίητης κατασκευής και ο σεβασμός προς την τέχνη αυτή ήταν πάντα χαρακτηριστικά μας. Ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος όταν πρωτοσυλλάβαμε την ιδέα του brand, και οδηγός μας στη δημιουργία μερικών από τα πιο εμβληματικά στυλ υποδημάτων.
Την τέχνη μας σε συνδυασμό με την περιέργεια έχει υπάρξει η κινητήρια δύναμη της συνεχόμενης εξέλιξής μας. Έτσι μέσα από χιλιάδες σχέδια, χρώματα και υλικά μπορούμε να ανταποκριθούμε στις σημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Διαρκώς εξερευνούμε την καινοτομία και την εφαρμόζουμε στις πλούσιες γνώσεις που έχουμε αποκομίσει επί δεκαετίες.
process
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΚΟΠΗ
Cutting

ΡΑΨΙΜΟ
Handsewing

Η ΣΟΛΑ
The Sole

Down Arrow
cutting
1.
ΚΟΠΗ
Αφού διαλέξουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, κόβουμε με ακρίβεια το πατρόν χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα κομμάτια του δέρματος.
handsewing
2.
ΡΑΨΙΜΟ
Χρησιμοποιώντας εργαλεία χειρός τρυπάμε τα δέρματα που θα χρησιμοποιηθούν στο επάνω μέρος του υποδήματος και με προσοχή ράβουμε τα δύο κομμάτια μαζί χρησιμοποιώντας ανθεκτική κλωστή από nylon. Έτσι σχηματίζεται το κύριο κομμάτι του υποδήματος και στη συνέχεια ράβεται από πάνω η μπαρέτα (beef roll) που προσφέρει στο υπόδημα επιπλέον σταθερότητα.
sole
3.
Η ΣΟΛΑ
Πάνω στο υπόδημα ράβεται περιμετρικά μία λωρίδα δέρματος, πάνω στην οποία ράβεται η σόλα. Έτσι δημιουργείται ένας ανθεκτικός και ευλίγιστος πάτος.
“ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΑΡΙ,
ΚΑΘΕ ΒΕΛΟΝΙΑ”
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ
icons
MEET
THE ICONS
Down Arrow
THE CLASSIC
Το αυθεντικό χειροποίητο loafer της Sebago, το Classic, είναι ένα σχέδιο διάσημο σε όλο το κόσμο. Κατασκευασμένο από γνήσιους χειροτέχνες, το Classic δεν έχει αλλάξει από το πρώτο που ράφτηκε πριν από 70 χρόνια. Για να δημιουργηθεί το υπόδημα αυτό, ακολουθείται μια σχολαστική διαδικασία από πολλούς έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ CLASSIC The Classic
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Beef Roll Stitch Καλαισθησία και λειτουργικότητα... Οι χειροτέχνες της Sebago στερεώνουν τη λωρίδα της μπαρέτας χρησιμοποιώντας μια ειδική ραφή που ονομάζεται Beef Roll. Είναι ένας αποτελεσματικός και λειτουργικός τρόπος ραφής και ενδυναμώνει το τρωτό σημείο του υποδήματος για την καθημερινή χρήση του.
Beef Roll Stitch
Καλύτερα Δέρματα ​Η Sebago κάνει την επιλογή των δερμάτων που θα χρησιμοποιηθούν στα υποδήματά της με πολλή προσοχή. Θα πρέπει να ταιριάζει με το σκοπό του υποδήματος και να ολοκληρώνει το lifestyle του πελάτη που θα το φορέσει. Τα χειροποίητα υποδήματα απαιτούν απαράμιλλης ποιότητας δέρματα... Δέρματα που πολλές μάρκες υποδημάτων δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν
Finest Leathers
Moc Front Πολλά υποδήματα Sebago είναι γνήσια μοκασίνια, κατασκευασμένα με τον ίδιο τρόπο που οι Ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής έφτιαχναν τα υποδήματά τους για πολλές γενιές, απλά τυλίγοντας δύο κομμάτια δέρματος γύρω από το πόδι και ράβωντάς τα μαζί στο μπροστινό μέρος. Έτσι δημιουργείται το moc μπροστά και αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κατασκευάσει κανείς ένα δερμάτινο υπόδημα, καθώς προσφέρει τη μέγιστη ευλυγισία για να προσαρμοστεί στο κάθε πόδι.
Moc Front
Κατασκευή Welt Μια από τις αυθεντικές πατέντες της Sebago χρησιμοποιείται από το 1946 μέχρι και σήμερα στην κατασκευή Welt. Το “welt”, μια λωρίδα δέρματος, ράβεται αρχικά στο επάνω μέρος του υποδήματος και έπειτα στη σόλα· και αυτή η καινοτόμος διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα ένα υπόδημα με ευλυγισία και εξαιρετική άνεση.
Welt Construction
Docksides
Για περισσότερο από 40 χρόνια η Sebago κατασκευάζει με φροντίδα χειροποίητα, δερμάτινα, ιστιοπλοϊκά υποδήματα. Κάθε ζευγάρι περνάει από τα χέρια ενός από τους εξαιρετικούς χειροτέχνες μας, πολλοί από τους οποίους γνώρισαν την τέχνη αυτή απευθείας από τις παλαιότερες γενιές. Κατασκευάζουμε τα Docksides με τον ίδιο τρόπο που τα φτιάχναμε από την αρχή, για τους καταναλωτές μας που αναζητούν τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες και την ποιότητά μας.
Αγοράστε Docksides Docksides
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Box Stitch Design και λειτουργικότητα... Αυτή η ραφή στερεώνει και καλύπτει την αρχή και το τέλος της διαδικασίας χειροποίητου ραψίματος με έναν όμορφο και αποτελεσματικό τρόπο.
Box Stitch
Ραφή Φτέρνας Δεν είναι μόνο για επίδειξη... Αυτή η ζωτικής σημασίας ραφή ενώνει το επάνω μέρος του υποδήματος με τη φτέρνα χρησιμοποιώντας ένα παλιό τρόπο ραψίματος χαρακτηριστικό και δυνατό.
Heel Seam Stitch
Σημαία Sebago Η σημαία Sebago στολίζει με υπερηφάνεια τα υποδήματά μας και είναι ένα χαρακτηριστικό κύρους που αναγνωρίζεται παγκοσμίως.
Sebago Flag
Δερμάτινα Κορδόνια Βασικό χαρακτηριστικό για τη μάρκα Sebago. Τα ανθεκτικά, μονοκόμματα, δερμάτινα κορδόνια είναι λειτουργικά καθώς με αυτά μπορεί ο κάθε καταναλωτής να προσαρμόσει το φάρδος στο δικό του πόδι, και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να αναδείξει το προσωπικό του στυλ αλλάζοντας τα με διαφορετικό χρώμα.
Rawhide Laces
Εξωτερική Σόλα Αντιολισθητική σόλα χάρη στις ανάγλυφες λεπτομέρειες. Η Sebago Docksides® λαστιχένια σόλα σχεδιάστηκε για να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν οι ιστιοπλόοι που μετακινούνται από την στεριά στο κατάστρωμα.
Outsole
Γεννημένα στο Maine USA, τα Sebago έχουν γίνει ένα διεθνές brand. Τα παπούτσια σας παράγονται από εταιρείες που βρίσκονται στη Δομινικανή Δημοκρατία, το Μεξικό και το Ελ Σαλβαδόρ, καθώς και από μερικούς μικρούς εξειδικευμένους κατασκευαστές στη Νοτιοανατολική Ασία. Τα παπούτσια Sebago ανέκαθεν κατασκευάζονταν και θα κατασκευάζονται μόνο από τα χέρια έμπειρων υποδηματοποιών, σχολαστικά επιλεγμένων με βάση αυστηρά πρότυπα, προκειμένου να διασφαλίζονται τα υψηλότερα ποιοτικά αποτελέσματα.