ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2018

Ο Όμιλος Εταιρειών μας (εφεξής «Εταιρεία») δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσομένων μας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική») αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών στοιχείων από την Εταιρεία μας, με έδρα το Χαλάνδρι, επί της οδού Τύχης 2, ΤΚ 15233, τηλ. 2106895081 και e-mail info@sebago.gr.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας είναι ελληνική και έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και την εμπορία υποδημάτων και ενδυμάτων και την χονδρική ή λιανική πώληση αυτών.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αφορά την Εταιρεία και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που η Εταιρεία τηρεί για φυσικά πρόσωπα. Πληροφορίες για εταιρείες και άλλους φορείς δεν περιλαμβάνονται στο σκοπό της παρούσας Πολιτικής.

Η Εταιρεία είναι υπεύθυνη για τον ιστότοπο www.sebago.gr, ο οποίος αποτελεί τον δικτυακό τόπο της Eταιρείας. Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας ή επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας ή στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ’ ευθύνη της Εταιρείας μας. Επιπλέον όποια άλλα προσωπικά δεδομένα σας μας χορηγείτε αποτελούν κι αυτά αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ’ ευθύνη της Εταιρείας μας.

Η παρούσα Πολιτική και οι Όροι της ενδέχεται εκάστοτε να επικαιροποιούνται και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να ενημερώνεστε τακτικά για το περιεχόμενό της και να ελέγχετε αυτό για τυχόν αλλαγές.

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Πολιτική, αναφέρεται σε πληροφορίες των υποκειμένων των δεδομένων, ήτοι φυσικών προσώπων είτε ιδιωτών είτε επαγγελματιών, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός πελάτη ή επισκέπτη του διαδικτυακού τόπου (site).

2. ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

3. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς μεταξύ άλλων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Α. Κατά την επικοινωνία σας μαζί μας απευθείας, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου για να ζητήσετε πληροφορίες για τα προϊόντα μας ή κατά την επίσκεψή σας στο Δικτυακό τόπο και Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και προκειμένου α) να εγγραφείτε ως μέλος στο Sebago.gr και να ανοίξετε Λογαριασμό, προκειμένου να αγοράσετε προϊόντα από αυτό, β) να αγοράσετε προϊόντα ως επισκέπτης της ιστοσελίδας μας και γ) να εγγραφείτε στο newsletter μας (για την αποστολή ενημερωτικού/διαφημιστικού υλικού).

Β. Εάν αγοράσετε ένα προϊόν απευθείας από εμάς μέσω των πωλητών μας που θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικά ή θα επισκεφθείτε κατάστημά μας.

Γ. Εάν απαντήσετε στις ενέργειες μας με σκοπό την άμεση εμπορική προώθηση, π.χ. συμπληρώνοντας μία κάρτα απάντησης ή εισάγοντας διαδικτυακά τα δεδομένα σας στην ιστοσελίδα μας.

Δ. Εάν τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα διαβιβάζονται σε εμάς από άλλα τρίτα μέρη.

Ε. Περιστασιακά, από τρίτα μέρη, που ενδέχεται να μας διαβιβάσουν νομίμως πληροφορίες σχετικά με εσάς ή στα αρχεία των οποίων μπορεί νομίμως να έχουμε πρόσβαση.

ΣΤ. Εάν παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, θα πρέπει να διασφαλίζετε ότι ο εν λόγω τρίτος έχει προηγουμένως λάβει γνώση της παρούσας Πολιτικής.

Ζ. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, δεν πρέπει να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία για εσάς, παρά μόνο εάν έχετε τη συγκατάθεση του προσώπου που ασκεί τη γονική σας μέριμνα.

Η. Παρακαλούμε να μας βοηθάτε να τηρούμε ενημερωμένες τις πληροφορίες σας, ενημερώνοντάς μας για τυχόν αλλαγές των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα.

4. ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Οι κάτωθι κατηγορίες δεδομένων σχετικά με εσάς μπορεί να συλλέγονται και να υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία μέσω των διαφόρων υπηρεσιών και των μέσων επικοινωνίας που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική:

Α. Δεδομένα Επικοινωνίας ► π.χ. ονοματεπώνυμο, αριθμοί τηλεφώνου, αριθμός φαξ, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας και αποστολής προϊόντων, ημερομηνία γέννησης, φύλλο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), κωδικό πρόσβασης (login password), ταχυδρομικός κώδικας κλπ.

Β. Χρήση Ιστοσελίδας & Επικοινωνίας ► πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και εάν ανοίγετε ή προωθείτε τις επικοινωνίες μας.

Γ. Πληροφορίες Πωλήσεων και Υπηρεσιών ► πληροφορίες που αφορούν αγορές, ταυτότητα πελάτη, υπηρεσίες υποστήριξης και επισκευής των προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένων παραπόνων και απαιτήσεων.

Ειδικότερα για την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας και στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν σας ζητείται από το Sebago.gr κανένα προσωπικό σας στοιχείο.

Συλλέγουμε τα παραπάνω απαραίτητα στοιχεία από εσάς, τα οποία εσείς μας χορηγείτε οικειοθελώς.

Εάν μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα (CV) προκειμένου να υποβάλλετε αίτηση μέσω διαδικτύου για θέση εργασίας στην Sebago.gr, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε προκειμένου να δούμε εάν ανταποκρίνεστε στις υπάρχουσες ευκαιρίες εργασίας της Sebago.gr.

5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δεν λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των δεδομένων σας.

6. ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για τα δεδομένα σας που σχετίζονται με τις ως άνω ενέργειές σας, το σύννομο της επεξεργασίας τους στηρίζεται επομένως στην δική σας συναίνεση.

7. ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου Sebago.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας με εμάς, την επικοινωνία μαζί σας.

Το Sebago.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες σας.

Συλλέγουμε επομένως τα στοιχεία σας για σκοπούς υποστήριξης των πελατών μας και για σκοπούς πωλήσεων.

Ειδικότερα συλλέγουμε τα στοιχεία σας, για το σκοπό της εγγραφής σας ως μέλος στο Sebago.gr, της αγοράς προϊόντων μας από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε ως μέλους είτε ως επισκέπτη, καθώς και την εγγραφή σας στο newsletter μας.

8. NEWSLETTER

Mε την σχετική εγγραφή σας στο newsletter της ιστοσελίδας μας, μάς παρέχετε την συγκατάθεσή σας για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου και προσφορών.

Κατά την συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων, θα σας ενημερώνουμε πάντα ποιά δεδομένα είναι απαραίτητα σε σχέση με μία συγκεκριμένη υπηρεσία.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τις προτιμήσεις και τα στοιχεία των συναλλαγών σας για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, διαδικτύου, τηλεφώνου ή/και μέσων κοινωνικής δικτύωσης για σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων/προσωποποιημένων προσφορών, εκπτώσεων κλπ. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.

9. ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας. Ενδέχεται να μοιραστούμε ή να γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα σας όταν το έχετε ζητήσει εσείς ρητά ή όταν απαιτείται εκ του νόμου.

10. EΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Οι Εκτελούντες έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί με την Εταιρεία:

  • να τηρούν εχεμύθεια,
  • να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Εταιρείας,
  • να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,
  • να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό GDPR.

11. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δεν στέλνουμε τα δεδομένα σας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.). Τα Προσωπικά σας Δεδομένα αποτελούν αντικείμενο αποθήκευσης και επεξεργασίας μόνον εντός Ε.Ε.

12. ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΩΝ

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από εμάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις και το ισχύον νομικό πλαίσιο. Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για την θεμελίωση, άσκηση ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Ειδικότερα τα δεδομένα σας τηρούνται από τη λήψη της σχετικής συναίνεσης, η οποία υπολογίζεται από την οικειοθελή σας χορήγησή τους από πλευράς σας και αφού πρώτα έχετε λάβει γνώση τους Όρους της Πολιτικής Απορρήτου που είναι αναρτημένη στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας (www.sebago.gr) και έως ότου ανακαλέσετε αυτή πχ. αποστέλοντάς μας σχετικό αίτημα στο mail της Εταιρείας.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας, στα πρόσωπα που είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσουν για το συγκεκριμένο σκοπό.

13. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς.

14. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας. To Sebago.gr για την καλύτερη ασφάλεια των πελατών της δεν αποθηκεύει και δεν ελέγχει τα δεδομένα καρτών. Οι πληρωμές με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα (Visa, MasterCard, κ.α.) πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας ePOS PayCenter της Τράπεζας Πειραιώς. Η χρέωση στην κάρτα σας γίνεται με την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

15. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Α. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε τυχόν τηρούμενα δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Β. Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε.

Γ. Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Δ. Έχετε δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Ε. Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

ΣΤ. Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεσή σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

16. ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ

Για τους ως άνω σκοπούς τυχόν αίτημά σας θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς το Sebago.gr στο info@sebago.gr, ή στο fax 210 6897089.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήση της φόρμας επικοινωνίας.

Με τους ως άνω τρόπους μπορείτε ακόμη να απευθύνεστε σε εμάς για περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη των αιτημάτων σας.

17. ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Απαντάμε στα αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, μπορούμε να επιβάλουμε την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

18. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

19. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΑΣ

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 2106475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

20. ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Το site www.sebago.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία των επισκεπτών του, χωρίς να αποθηκεύει αναγνωρίσιμες πληροφορίες για αυτούς. Η χρήση των cookies (Google Analytics cookies) μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών και να παρακολουθούμε την επισκεψιμότητα των επιμέρους σελίδων του site μας με σκοπό τη βελτίωση του περιεχομένου και την προσαρμογή του site στις «συνήθειες» των επισκεπτών στην πλοήγησή τους. Έτσι, είμαστε σε θέση να επιχειρούμε μια συνολική βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του site μας, εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγηθούν καλύτερα σε αυτό, μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν εύκολα αυτό που χρειάζονται και μπορούν να ρυθμίσουν τις προτιμήσεις τους για το site, όπου δίνεται τέτοια δυνατότητα.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, που περιέχουν κομμάτια πληροφορίας για τον χρήστη (τον τυχαίο μοναδικό αριθμό αναγνώρισής του, σελίδες που επισκέφθηκε, ημερομηνία και ώρα επίσκεψης κλπ) και τα οποία αποθηκεύονται στον περιηγητή (browser) του χρήστη κάθε φορά που επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Με τη χρήση των cookies, το site μπορεί να προσφέρει στον χρήστη εξατομικευμένο περιεχόμενο και εμπειρία περιήγησης, αφού το site θα είναι σε θέση να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση του χρήστη (σε αυτό), καθώς και να διαβάσει τις πληροφορίες αυτές. Οι περισσότεροι browsers αποδέχονται τα cookies αυτόματα, ωστόσο ο χρήστης μπορεί να αποκλείσει τη δημιουργία τους, ανατρέχοντας στις ρυθμίσεις του περιηγητή (browser) του. Τα cookies είναι απαραίτητα προκειμένου να λειτουργήσει ο λογαριασμός του χρήστη, αν και δεν είναι απαραίτητα για κάθε χρήση του site: για παράδειγμα, η απλή αναζήτηση και σύγκριση προϊόντων λειτουργεί και χωρίς cookies.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες http://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies και www.allaboutcookies.org.

21. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Η Εταιρεία είναι Yπεύθυνος Eπεξεργασίας των Δεδομένων που επεξεργάζεται.

Η διεύθυνσή μας είναι: Τύχης 2, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 33.

Η δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): info@sebago.gr